Bälingebadet

Hej och välkommen till Bälingebadets officiella informations sida.

Bälingebadet är ett utomhusbad norr om Uppsala med tre simbassänger varav en 25 meters bassäng, en mindre mellanbassäng och en pool för de allra minsta barnen.

Badet har nu stängt för säsongen och öppnar åter sommaren år 2022. Vi vill tacka alla besökare för en bra och lyckad sommar.

Våra öppettider är: För tillfället är badet stängt fram tills sommaren 2022

måndag – söndag 10:00-19:00

Vi håller stängt vid temperatur under 17 grader och dåligt väder (åska, regn, storm).

Du tar dig enkelt hit med bil och parkering finns utanför badet som är gratis. Vill du åka kommunalt så går buss 111 mot Bälinge från Uppsala Centralstation hit och du hoppar av vid hållplatsen ”Nyodlarvägen”.

Förutom bad i uppvärmd pool finns det även möjlighet och spela minigolf, fotbollsbiljard och teqball.

Dessa kan ni läsa mer om under Aktiviteter.

Är ni intresserade utav sommarsimskola finner ni information om den under Simskola.

För att komma i kontakt med oss om du har frågor så går det bra att mejla till info@simkraften.se eller via Facebook, Twitter & instagram. Där uppdaterar vi även information och roliga händelser.

Under badets öppettider går det också bra att ringa på telefonnummer: 018-35 53 29.

COVID-19 anpassningar

Vi rekommenderar dig som vill besöka badet att förboka biljetter via vår bokning här; https://www.simkraften.se/evenemang/. Det släpps 500 st förbokade platser varje dag utan förskottsbetalning.

Det är satt en begränsning på 800 personer som får vistas samtidigt inne i anläggningen över hela dagen utefter pandemilagen. Övriga 300 personer förutom de 500 förbokade platserna är våra lokala kunder som köper säsongskort.

Badet är öppet hela dagen mellan kl. 10:00-19:00 utan bestämda sittningar/insläpp i mån om plats. Ni kan läsa våra restriktioner och allmänna råd längre ned på sidan.

Vi håller oss uppdaterade via Folkhälsomyndigheten och pandemilagen om de allmänna råd vi som leverantörer samt ni som våra kunder behöver följa för att vi alla ska hjälpas åt och minska smittspridning av Covid-19.

Se länk för och läsa Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd och läs gärna våra restriktioner nedan;  https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/h/hslf-fs-202012/

Våra restriktioner och allmänna råd

HÅLL AVSTÅND! Följ vår skyltning och markering inne i anläggningen.

Mat får inte förtäras nära kiosken – det är viktigt att du lämnar kiosken efter ditt köp. Vi har matmenyer utsatta på gräsmattan samt uppladdat på vår hemsida. Läs gärna menyn på hemsidan här och gå en person fram till matvagnen i större sällskap för och beställa. Efter er beställning får ni en ”matutropare” så kallad food pager som piper när er beställning är klar.

Tvätta dig noga både innan och efter bad, mat och annan aktivitet. Tvål och vatten finns tillgängligt inne i våra toaletter och handsprit vid entrén, kiosk, matvagn och omklädningsrum.

Byt gärna om hemma för att undvika trängsel i omklädningsrum. Där råder numera en begränsning på tio personer som får vistas inne samtidigt. Vi önskar i första hand att ni använder våra omklädningsrum för toalettbesök och lättare dusch och försök och byta om vid er sittplats på gräsmattan – tänk som på badstranden.

Alla småbarn under tre års ålder ska ha badblöja av hygieniska och praktiska skäl.

Vid minsta symtom ska du stanna hemma för din och andras säkerhet.
Simkraften AB har arrenderat Bälingebadet från Delfinens sportcenter i andra hand under sommaren
år 2018 och 2019 som vi med glädje kan se tillbaka på .Nytt från år 2020 är att det kommer finnas möjlighet och boka för att spela minigolf, teqball och fotbolls och, simskola

kom och leva livet
Från år 2020 och fem somrar framåt kommer
Simkraften AB att driva badet.
Välkommen

Kom och njut av livet.

Back to Top
Context Menu is disabled by theme settings.
EnglishSwedish